Ons geloof in samenwerken

Zo'n tien jaar terug gaat de samenwerking die aan de basis stond van Jobsupporters. In 2010 begon Wouter Weijens met zijn ATS software Recruition waarvan Bo Pennings het development voor zijn rekening nam. Dirk de Klein haakte later aan voor de marketing. De groeiende vraag naar jobmarketing en arbeidsmarktcommunicatie vraagstukken leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuw label speciaal gericht op marketing en recruitment ondersteuning voor organisaties: Jobsupporters. Samenwerken doen we nog steeds op dezelfde manier: toegewijd, innovatief en no nonsense. Samenwerking heeft ons ver gebracht en wij geloven in een toekomst met veel mooie nieuwe samenwerkingsverbanden. Zie jij wat in een samenwerking met ons? Wij horen het graag van je!

Een inspirerende werkplek

Hutje op de hei sessie? In ons kantoor in Langenboom waan je je altijd in een hutje op de hei. Het is deze inspirerende omgeving waar wij ons graag terugtrekken om in alle rust de mooiste projecten op te leveren. En voor onze klanten en partners staat er altijd een kop koffie klaar. Kom ook een keer kijken! 

Ons DNA: recruitment, technologie en marketing

Recruitment is een vak waarin de mens centraal staat, en zo hoort het ook. Maar wij geloven dat recruitment slimmer en efficiënter kan. Wij geloven in technologie. Om je proces te ondersteunen. Om het werk een stuk efficiënter te maken. En om slimme jobmarketing campagnes op te tuigen waarmee de juiste kandidaat gevonden wordt. Wij geloven ook in goede marketing. Een sterk verhaal. Wat maakt jou aantrekkelijk als werkgever? En we geloven in een aantrekkelijke vormgeving. Ons werk is immers het visitekaartje van jouw organisatie.

Ons team

Dirk de Klein

Recruitment Marketeer

Wouter Weijens

Recruitment Engineer

Bo Pennings

Lead Developer

Jordy van Katwijk

Visual Designer

Jobsupporters

Verbeter je aantrekkelijkheid als werkgever. Bereik je relevante kandidaten.
Disclaimer - Privacybeleid
Voorwaarden NL Digital

Adres

Jobsupporters B.V.
Vliesweg 18
5453 RX Langenboom

Volg ons

© Copyright 2024 Jobsupporters